info@kanvasamsterdam.nl | Turfdraagsterpad 15-17, 1012 XT Amsterdam - Kamer BG2 0.31

Over Ons.

Wie zijn wij?

Museumbezoeken. Filmavondjes. Reizen. Themafeesten. Workshops. Borrels. Wijnproeven. Tekensessies. Introweekend. Stadsschouwburgtripjes. Goedkope boeken. Commissiewerk. Fashion Week. Art Fairs.

Zomaar een paar voorbeelden van wat je volgend jaar met Kanvas kunt doen!  Kanvas is de studievereniging voor studenten Kunstgeschiedenis aan de UvA. Afgelopen jaar hebben we niet alleen gezorgd voor een fikse korting op studieboeken (daarmee heb je de contributie er eigenlijk al uit), maar ook voor hele gezellige en bijzondere activiteiten, zoals een workshop burlesque tekenen, een bezoekje aan de Affordable Art Fair, Amsterdam Fashion Week en filmvertoningen met live muziek. Je kunt bij ons terecht voor stages en loopbaanperspectieven, of gewoon voor vragen over tentamens of andere obstakels. Ook gaan we ieder jaar een paar keer op reis en ben je op donderdagavond altijd welkom op de borrel in Theatercafé de Richel! Alles helemaal vrijblijvend: alles mag, niks hoeft.

Gaat je studie soepel en wil je een beetje uitdaging? Dan kun je terecht in één van onze commissies en samen met andere commissieleden onvergetelijke feesten organiseren/bepalen waar de volgende reis naartoe gaat/netwerken met musea voor exclusieve rondleidingen en ga zo maar door.

Je bent al Kanvaslid voor maar €15,- per jaar!
Lid worden kan via de website: klik hier of ga naar Vereniging > Lid worden.

Vragen?

Stuur ons een mailtje!
Ons mailadres is info@kanvasamsterdam.nl.
We zitten ook op facebook!

Ons kantoor is op dit adres:
Kanvas Amsterdam
Turfdraagsterpad 15-17
1012 XT Amsterdam 

naar boven