Eindejaarsborrel Kunstgeschiedenis

WAT? Eindejaarsborrel (en jeu de boules)
WIE? Studenten, docenten en andere medewerkers van Kunstgeschiedenis
WANNEER? Dinsdag 28 juni, 16:00-20:00.
WAAR? De kantine en het terras van BG2 (Turfdraagsterpad 15-17)

Het einde van het studiejaar is weer in zicht en dat betekent een zomer lang geen hoorcolleges, werkgroepen, koffie tappen in de kantine en het ‘fysiek inleveren’ van papers bij het secretariaat. Maar niet getreurd, want 29 juni kunnen we nog een laatste keer met alle studenten, docenten en andere medewerkers het jaar afsluiten tijdens de eindejaarsborrel in de kantine van BG2! Voorheen was hier het befaamde ‘Tuinfeest’ in de achtertuin van het Kunsthistorisch Instituut voor, maar dat is niet meer (snik). Dus heffen we het glas in de kantine en op het terras van de nieuwe stek BG2, waar we afgelopen jaar allemaal erg gehecht aan zijn geraakt.

Traditiegetrouw zullen een paar glazen getikt worden om te speechen en zal het nieuwe kandidaatsbestuur Kanvas voorgesteld worden. Nieuw: Om een balletje op te gooien over de jeu-de-boulesbaan voor de deur – waar betreurend weinig gebruik van wordt gemaakt – zal er naast geborreld, dit jaar ook gejeu-de-bouled worden! Wij zorgen natuurlijk voor ballen, hapjes en drankjes, maar we zouden het ook erg leuk vinden als de keukenprinsen en -prinsessen onder ons de handen uit de mouwen willen steken om quiches, salades of andere versnaperingen in elkaar te flansen.

Komt allen en luid de zomer feestelijk in met je lievelingsdocenten, Kunstgeschiedenisvrinden en Kanvaskameraden!