Karaokeborrel in The End

WAT? Karaokeborrel!
WAAR? The End Karaoke, Nieuwebrugsteeg 32
WANNEER? Donderdag 12 mei vanaf 22 uur
KOSTEN? Helemaal GRATIS, incl. 2 biertjes + garderobe
HOE? Meld je aan via borrel@kanvasamsterdam.nl om recht te krijgen op de gratis biertjes en garderobe! Wees snel, want OP=OP. Verder is iedereen welkom!

Avondje ongestoord blèren op de deuntjes van Britney of Whitney? Keihard spitten op de beats van Eminem of the Black Eyed Peas? Ja natuurlijk heb je daar oren naar! Kom naar de Kanvas karaokeborrel en laat je gouden keeltje de hele avond door de speakers van The End schallen. Niet zo’n podiumbeest? Op de achtergrond een biertje sippen en zachtjes meefluisteren met Céline is dan ook een optie. Of je nu een zuivere nachtegaal bent of een valse kraai, spreid je vleugels uit, vlieg naar de sterren en zing je hoogste lied.