KANVAS bootfeest| All friends aan deck

WAT? Vier uur lang bootfeest met Kanvas!
DRANK? O N B E P E R K T G R A T I S
WAAR? Vertrek bij Amsterdam Centraal
WANNEER? Vrijdag 27 mei, 23.00u – 03:00u
WIE? Kanvasleden en introduceés
TICKETS? €11,50 (early birds), €14,50 (normaal), €49 (groep, 4 personen)

De boot is aan! Kapitein Kanvas nodigt je uit voor een spetterende bootpartij om de zomer stijlloos in te luiden. Hijs de zeilen en ga met je friends in zee door aan boord te gaan op deze zuipschuit. Gezamenlijk laten we de tentamens als schepen achter ons verbranden en dansen we op de bubbling beats en golven van de muziek. Het wordt dweilen met de kraan open met ONBEPERKT drank, dat staat als een paal boven water. De kombuis is gevuld met genoeg bier, fris en wijn voor iedereen. Kom dansen in een varende panoramabar of uitwaaien als Leo en Kate op het riante bovendek – geen water is te diep voor de Kanvas partyboat.

Kom op 27 mei om 23:00 naar de kade achter het Centraal Station, alwaar we om 23:15 met de noorderzon zullen vertrekken.

Wees geen lulletje rozewater, deze boot wil je niet missen!

Om niet tussen wal en schip te vallen, bestel je snel je ticket! TIP: laat de beste stuurlui niet aan wal staan en haal je vrienden over met een voordelige groepsticket! EXTRA PRO TIP: bestel als vroege zeemeeuw snel je ticket met extra voordeel! Ben je te laat? Geen man overboord, voor €14,50 heb je een normale ticket.

Haal HIER je tickets! 

Facebookevenement